Criticul interior 😊

de

Nu știu cum e pentru voi comunicarea pe Social Media, dar pentru mine e mereu o provocare să fac postări ☺️

Cu toate acestea, când știu că am poze faine, pe care le pot folosi pentru brandul personal, simt că îmi e mult mai ușor să comunic și îmi vine natural să fac asta. Fiind o persoană vizuală, atunci când privesc imaginile cu mine mă conectez mai ușor la brandul meu și la ce înseamnă el în viziunea mea.

vrea să vorbim însă despre un aspect mai puțin menționat, dar care apare chiar și în antreprenoriat – criticul interior.

Deși uneori îmi vine să intru în starea de critică față de mine însămi (știu că tuturor ni se întâmplă asta din când în când), cred că e necesar să ne reamintim un aspect important pentru persoanele care sunt antreprenori, soloprenori, liber întreprinzători.

Indiferent dacă vorbim despre servicii sau produse, aș vrea să îți reamintesc că oamenii nu își doresc perfecțiune când văd imagini cu tine. E adevărat că la cât a evoluat tehnologia în zilele noastre, putem avea imagini perfecte – cu produsele noastre sau chiar cu noi însene/înșine.

Dar ceea ce caută oamenii e autenticitate, vulnerabilitate, curajul de a te arăta așa cum ești, dincolo de imaginea perfectă care e atât de mult promovată peste tot în media.

Așa că dacă și tu ai tendința uneori să te critici când vezi o imagine cu tine sau când te gândești că încă nu ai ajuns unde îți dorești, te rog să îți amintești că nu faci ceea ce faci pentru tine. Faci activitatea pe care ai ales-o pentru că îți dorești să servești, să îți aduci contribuția în viețile celorlalți așa cum poți mai bine, prin talentele și abilitățile tale.

Nu te mai sabota, pentru că nu folosește nimănui faptul că faci asta. Doar te ții pe loc.

Data viitoare când ai tendința să te judeci/critici, ieși puțin din frică și intră în iubire. Dacă nu poți face asta pentru tine, atunci fă asta pentru clienții pe care îi servești.

Încetează să te ții pe loc pentru că nu ești perfectă/perfect. Brandul personal și imaginile folosite la comunicare sunt pentru a te ajuta să comunici cu clienții tăi într-o manieră profesionistă. Oamenii au nevoie de abilitățile tale și de ceea ce oferi. Așadar, data viitoare când îți vine să nu folosești imagini cu tine pentru că nu simți că ai ieșit cel mai bine…well…nu e totul despre tine. Ba mai mult…e de fapt despre și pentru ei – CLIENȚII tăi, care te apreciază pentru ceea ce EȘTI deja, nu invers 🙂

Fii la curent cu ofertele

 Abonează-te acum la newsletter pentru a fii la curent cu noutățile și ofertele

 

GDPR

Te-ai înscris cu succes!