În așteptarea perfecțiunii…

de

Știi cum e când arunci o privire în telefon și găsești fotografii mai vechi cu tine și-ți dai seama că arătai mult mai bine decât credeai atunci? Eu am pățit asta și am regretat că nu am făcut mai multe fotografii cu mine în acea etapă a vieții mele.

Multe femei care ajung în fața camerei îmi spun că și-au dorit de ceva timp o sesiune de portret, dar au tot amânat din diverse motive.

„O să vreau și eu o sesiune foto, dar aștept să dau jos 5kg, să am părul mai lung, să nu mai am atâtea cearcăne, să, să, să…..” continuă tu lista 🙂

Ei bine…din experiența mea adevărul este că cel mai bun moment să faci o sesiune foto e acum.

Am avut aceeași percepție despre mine – aștept să slăbesc câteva kg să îmi fac o sesiune. Aștept să mă tund într-un anumit fel, să-mi stea părul mai bine, să-mi cumpăr haine nu știu de care..și lista poate continua la nesfârșit.

Cu alte cuvinte: o să fiu destul de bună când o să arăt într-un anumit fel.

De fapt toată ideea din spatele acestor obiecții e că tot așteptăm să ne simțim mai bine în pielea noastră, pentru a avea fotografii în care să ne placă de noi înșine, fără să ne dăm seama că de multe ori e fix invers.

Efectele unei sesiuni foto sunt de acceptare a faptului că ești deja suficient de frumoasă, suficient de tânără, suficient de merituoasă pentru a-ți oferi experiența unei sesiuni foto și câteva portrete profesionale, care scot în evidență ceea ce ești deja.

E normal să vrem să arătăm cât mai bine în fotografii, dar așteptarea momentului perfect poate dura la nesfârșit. Timpul trece, iar acea „perfecțiune” poate fi tot mai inaccesibilă, având uneori un impact negativ asupra stimei de sine.

Acum când privesc în trecut mă bucur că am fotografii cu mine, chiar dacă nu simțeam că arăt așa cum îmi doresc la momentul respectiv, chiar dacă părul meu nu era atât de lung precum aș fi vrut. Îmi dau seama că eram într-o formă fizică mult mai bună decât credeam, că părul meu arăta mult mai bine decât credeam eu, că eram mult mai tânără decât sunt acum de fapt :))

Căutând perfecțiunea riscăm să pierdem din vedere frumusețea noastră naturală și unică, existentă în acest moment. Ești deja suficient de bună așa cum ești.

Îți vine să crezi asta?

Fiecare etapă a vieții noastre are frumusețea sa, prin urmare consider că nu trebuie să amânăm sesiunile foto.

Fotografiile ne vor aminti peste ceva timp de momentele noastre de creștere și transformare și crede-mă…

Îți vei mulțumi că ți-ai oferit o asemenea experiență.

PS: fotografia aceasta e făcută în urmă cu 2 ani și e una dintre fotografiile mele preferate cu mine, pe care am ales să o fac cu toate că nu mă simțeam destul de bună în acel moment

Fii la curent cu ofertele

 Abonează-te acum la newsletter pentru a fii la curent cu noutățile și ofertele

 

GDPR

Te-ai înscris cu succes!